adresse-ikon Stenstrupvej 27, L. Gudmindrup, 4573 Højby

tlf-ikon Telefon: 59 96 11 88

Jeg kan kontaktes på telefon:

59 96 11 88

Musikterapi

Charlotte Lindvang arbejder som musikterapeut i klinikkens lokaler. Hun er lektor Ph.D. ved Aalborg Universitet.


Musik kan vække minder og følelser. Det er almindeligt at musik kan sætte os i en speciel stemning, eller at musikken kan virke opkvikkende eller beroligende. 

Brug af musik i terapi giver en særlig mulighed for at komme i kontakt med dybereliggende følelser og for at udtrykke følelser.

Musikterapi er en terapiform, hvor musik og lyd indgår og kombineres med samtale efter evne og behov, og som bygger på musikkens evne til at skabe kontakt og kommunikation. 


Musikterapien formår ofte at åbne op til sider i bevidstheden, som vi ikke umiddelbart har adgang til. 

Gennem brug af musik bliver det muligt at kontakte både problemområder og ressourcer i vores ubevidste på en kreativ og konstruktiv måde. Dermed øges muligheden for positiv og meningsfuld forandring.

Musikken kan bruges på mange måder i musikterapi. Du kan deltage aktivt i musikken, eller du kan være lyttende og modtagende. Se også under fanen GIM, som er en metode, hvor klienten lytter til særligt udvalgt musik.

Sproget kan ind imellem være utilstrækkeligt, når mennesker møder livets udfordringer. Her kan musikken bruges i terapien til at skabe dybde og bedre indre kontakt med følelser og klarhed og til at give mulighed for at udtrykke sig.Kontakt mig her, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere:

Send Besked

OBS: Når du klikker på knappen ovenfor, åbner en krypteret kontaktformular. Dér kan du trygt skrive din besked. Du skal udfylde: 

Navn 

Mail-adresse 

Tlf. 

Beskeden sendes derpå til min mail info@bjarnekronborg.dk

Stedet og omgivelserne

​Psykolog Bjarne Kronborg ApS

​Stenstrupvej 27, L Gudmindrup 

4573 Højby​

CVR: 32274439 

Kontaktinformationer​

​Telefon: 59 96 11 88

E-mail: info@bjarnekronborg.dk