adresse-ikon Stenstrupvej 27, L. Gudmindrup, 4573 Højby

tlf-ikon Telefon: 59 96 11 88

Jeg kan kontaktes på telefon:

59 96 11 88

Behandling af angst af psykolog Bjarne Kronborg

​Hos Psykolog Bjarne Kronborg tilbyder jeg behandling af angst. Der findes forskellige former for angst, og derfor findes der også forskellige reaktioner. Behandlingen kan række fra en mindre eksistentiel uro til en konkret invalideren angstlidelse, der langsomt æder sig ind på livet af en.

Forskellige former for behandling af angst

​Angst kan hænge sammen med stress, depression, fobier og panikangst, og de kræver forskellige former for behandling. Det er vigtigt at gå i behandling af angst, inden lidelsen får bidt sig fast, og det betyder, at du ikke bør slå noget hen, hvis du oplever gentagne tilfælde.

Grundlæggende taler man om agorafobi, socialfobi, enkelfobi, panikangst og generaliseret angst, men også om en blanding af angst og depression. De fleste ved godt, at der er noget galt, men i begyndelse vil de fleste forsøge at slå det hen.

Du bør få behandling, når frygten ikke er konkret

​Der er forskel på frygt og angst, men grænsen kan være flydende, for frygt er for noget konkret, mens angst er for noget der ikke er konkret. Man kan argumentere for, at højdeskræk (akrofobi) er konkret, men de fleste, der oplever ægte højdeskræk må erkende, at de oplever den i situationer, hvor de reelt ikke kan falde ned.

Højdeskræk er sjældent invaliderende, men agorafobi, socialfobi, enkelfobi, panikangst og generaliseret angst kan opstå i situationer, hvor du ikke bare kan gå væk fra kanten, men har brug for behandling af angst, så du kan få livet tilbage.

Kontakt mig hos Psykolog Bjarne Kronborg, hvis du mener, at du har brug for behandling. Du kan ringe på telefon 59 96 11 88 eller skrive på info@bjarnekronborg.dk.

Kontakt mig her, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere:

Send Besked

OBS: Når du klikker på knappen ovenfor, åbner en krypteret kontaktformular. Dér kan du trygt skrive din besked. Du skal udfylde: 

Navn 

Mail-adresse 

Tlf. 

Beskeden sendes derpå til min mail info@bjarnekronborg.dk

Stedet og omgivelserne

​Psykolog Bjarne Kronborg ApS

​Stenstrupvej 27, L Gudmindrup 

4573 Højby​

CVR: 32274439 

Kontaktinformationer​

​Telefon: 59 96 11 88

E-mail: info@bjarnekronborg.dk